Tuesday, March 2, 2010

Sepi

Hai kawan-kawan,
Sehat? Dah masuk Mac 2010. Lama dah blog nie tak update kan.

Ramai yang dah kawin. Ramai yang dah bertunang. Ramai jugak yang dah beranak pinak. dan ramai jugak la yang masih membujang..
tahniah semua!!

Kepada sapa2 yang tak tau lagik, budak2 gerik sekarang nie aktif kat Face book.
Korang boleh search: 5iverian Gerik
So, korang boleh join sembang sana sini kat FB. Senang.

Segala aktiviti terkini akan di sebarkan di FB. So pls visit our FB yeahh..

Oklah ...

Salam 2010..adios..

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)